برگزاری آیین اختتامیه نخستین جشنواره تئاتر بانو در مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران

نخستین جشنواره تئاتر بانو با رویکرد موضوعات محوری زنان در قالب منودرام‌های ۱۰ دقیقه‌ای در این مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، آیین اختتامیه این جشنواره، دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۷، با حضور دکتر مجید سرسنگی، فرشاد فرشته حکمت، بهرام ابراهیمی، لیلی رشیدی، آبتین گلکار، آزاده گنجه، اسماعیل نجار، دکتر رحمت امینی و امیرحسین حریری برگزار شد.

در این مراسم دکتر مجید سرسنگی طی سخنانی، اظهار داشت: باعث افتخارم بوده که هم به عنوان معلم و هم به عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران از چنین حرکت‌هایی حمایت کنم. باعث افتخار ما بود که چنین جشنواره خوبی برگزار شد امیدوارم در دوره‌های بعدی با تمهیدات بیشتری، این حرکت را ادامه دهیم و نشان دهیم که وقتی ما دولتی‌ها کار را به دستان پر توان خود هنرمندان می‌سپاریم، کار بهتر و با صحت و شادابی بیشتری انجام می شود.

گفتنی است، هنرمندان در این جشنواره در ۴ بخش شامل ترجمه (۵ اثر)، تالیف (۴۵ اثر)، فیلم تئاتر (۸ اثر) و اجرا (۱۱۶ اثر) به رقابت پرداختند که در انتها به برگزیدگان هر بخش به شرح زیر لوح تقدیر اهدا شد.

در بخش ترجمه، سیده فاطمه احمدی برای متن «۱۵ دقیقه» مقام دوم و ماندانا مجیدی برای متن «میریام» مقام سوم را کسب کردند. هیئت داوران هیچ برگزیده نخستی را برای این بخش انتخاب نکردند.

در بخش فیلم تئاتر، فهیمه خسروی فارسانی برای فیلم تئاتر «زن مساوی گاو» از استان چهارمحال و بختیاری مقام اول و سیده ریحانه ناجی «دست‌های سرطانی» از شهر اصفهان مقام دوم را کسب کردند.

در بخش تالیف، گلزار رضوی برای نمایشنامه «حجرالجنون»، سعید محسنی برای نمایشنامه «استشهادی برای سیمین دختر سیما» و نیاز اسماعیل پور برای نمایشنامه «بهشت مفقود» به ترتیب به مقام ها اول تا سوم دست یافتند.

در بخش اجرا نیز، مرجان آقانوری برای نمایش «نقص عضو»، فاطمه توکلی برای نمایش «کبریت سوخته» و کیمیا شمس الدین برای نمایش «حاد» به ترتیب اول تا سوم شدند و از یاسمن بنیادی برای نمایش «وایتکس»، آرزو کریمی زند برای نمایش «روزهای تلخ ۶۵ و ۶۶» و بازیگر نوجوان زهرا هدایی برای نمایش «مشکی» تقدیر ویژه شد.