برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی و چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم‌السلام) دانشجویان دانشگاه تهران معرفی شدند

برگزیدگان مرحله دانشگاهی سی چهارمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم‌السلام) دانشجویان دانشگاه تهران و ششمین دوره مسابقات کارکنان و اعضای هیئت علمی در بخش‌های آوایی و معارف قرآنی معرفی شدند.

فهرست اسامی برگزیدگان را می توانید اینجا مشاهده کنید.

گفتنی است، کلیه شرکت کنندگان در بخش های ادبی، هنری، پژوهشی و فناوری اطلاعات با توجه به تمدید مهلت ارسال می توانند تا پایان فروردین سال ۱۳۹۸، آثار بخش‌های پژوهشی، ادبی و فناوری را با ثبت نام و بارگذاری در سامانه https://quran.ut.ac.ir/  و آثار بخش هنری به دبیرخانه مسابقات واقع در اداره کل فرهنگی و اجتماعی تحویل دهند.

لازم به ذکر است که اسامی برگزیدگان بخش‌های دعا و اذان برادران همراه با اعلام نتایج سایر بخش‌ها متعاقبا اعلام می‌شود.

همچنین، در بخش دانشجویی از رتبه‌های اول، دوم و سوم در آیین اختتامیه مسابقات که در اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ برگزار می‌شود، تقدیر به ‌عمل خواهد آمد و به همراه رتبه‌های چهارم و پنجم به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای راهیابی به مرحله منطقه‌ای معرفی خواهند شد.