اولین نمایشگاه خوداشتغالی و کارآفرینی دانشگاه تهران برگزار می شود

در آستانه فرارسیدن سال جدید و فصل بهار، اولین نمایشگاه خوداشتغالی و کارآفرینی دانشجویان دانشگاه تهران در راستای حمایت از تولیدات دانشجویان، از ۱۱ تا ۱۵ اسفند ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان برگزار می شود.

این نمایشگاه به همت اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی، انجمن های علمی دانشجویی و کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

در این نمایشگاه که برای اولین بار در دانشگاه تهران برگزار می شود؛ دانشجویان دانشگاه تهران تولیدات و محصولات خود شامل صنایع دستی، پوشاک، وسایل تزیینی، زیورآلات، مواد خوراکی و… را در معرض دید و فروش بازدیدکنندگان می گذارند.

علاقه‌مندان می توانند برای بازدید از نمایشگاه روزهای شنبه تا چهارشنبه هفته آینده همه روزه از ساعت ۹ تا ۱۶ به باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران واقع در خیابان ۱۶ آذر، بعد از خیابان ادوارد براون، شماره ۱۶، مراجعه کنند.