اکران فیلم های کوتاه دانشجویی در دانشگاه تهران

اولین برنامه از اکران فیلم های کوتاه دانشجویی با عنوان «برداشت اول» به همت کانون سینمای باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران و با همکاری اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی هنر با هدف شناسایی، حمایت و معرفی دانشجویان فعال در عرصه تولید فیلم کوتاه، یکشنبه ۵ اسفند، در سالن علامه امینی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار شد.

اولین برنامه اکران فیلم‌های کوتاه دانشجویی با عنوان «برداشت اول» با حضور اساتید، دانشجویان، هنرمندان، فیلمسازان و عوامل سازنده‌ این آثار برگزار شد.

اکران فیلم‌ها کوتاه در دو سانس، از ساعت ۱۴ تا ۱۸ به طول انجامید و با استقبال خوب علاقه‌مندان روبه رو شد. در پایان هر سانس کارشناسان و اساتید حاضر، دکتر احمد الستی از اعضای هیئت علمی پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران و مهدی جعفری از کارگردانان موفق سینما و کارگردان فیلم سینمایی ۲۳ نفر در ارتباط با فیلم‌های به اکران در آمده گفت وگو کردند.
گفتنی است، هدف از برگزاری این اکران‌ها آن است که برای دانشجویان فیلمساز و مخاطبان‌شان شرایطی فراهم شود که بتوانند در کنار اساتید بنام سینمایی فیلم‌های یکدیگر را ببینند و به گفت و گوی صمیمانه و آکادمیک درباره‌ آثارشان بپردازند. محفلی برای تبادل تجربیات و دیدگاه‌های‌شان که منجر به ارتقای سطح کمی و کیفی تولیدات دانشجویی شود.

در این برنامه، فیلم‌های «ایستگاه» به کارگردانی حمید نوری، «وایتسک‌» به کارگردانی امیر اخوان، «چاقو» به کارگردانی یاسر فلاحتی، «کلاغ های منفرد انزوا» به کارگردانی سحر سلیمانی، «آن شب باران می بارید‌» به کارگردانی محمد مهدی باقری، «پوست خرس‌» به کارگردانی محمد مهدی باقری، «سیاه سرفه‌» به کارگردانی رضا توفیق جو، «مه» به کارگردانی محدثه جودی‌، «آب شش» به کارگردانی محدثه جودی، «میسهیت» به کارگردانی شاهین خلیل پور، «غریبه و باد» به کارگردانی حمیدرضا و حامد احمدی، «تشدید» به کارگردانی شیرین صبور و «هایلایت» به کارگردانی شهرزاد دادگر اکران شدند.

در پایان این برنامه، نیز فیلمسازان و سازندگان این آثار در فضایی دوستانه با هم به گفت و گو و تبادل نظر در ارتباط با فیلم‌هایشان پرداختند.

به زودی فراخوان برنامه‌ دوم «برداشت اول» منتشر خواهد شد.