فرصت ثبت نام و ارسال آثار به سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان تا ۱۷ اسفند ۹۷ تمدید شد

فرصت ثبت نام و ارسال آثار به سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان تمدید شد؛ پیرو تماس‌های مکرر و به‌ منظور فراهم کردن شرایط برای مشارکت بیشتر، فرصت ثبت نام و ارسال آثار در سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان تا ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ تمدید شد.

متقاضیان محترم می‌توانند با مراجعه به سامانه https://nbfcs.ut.ac.ir  از جزئیات ارسال آثار اطلاع پیدا کرده و هر گونه سئوال را به نشانی cultutral@ut.ac.ir ارسال کنند.

شرایط شرکت در جشنواره

۱-  شرکت‌کنندگان باید دانشجوی رسمی یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند.

۲- کتاب‌هایی برای داوری پذیرفته می‌شوند که از اول اسفند ۱۳۹۶ تا پایان بهمن ۱۳۹۷ منتشر شده باشند؛ هم‌زمانی دوره تحصیل دانشجو با تاریخ انتشار کتاب ضروری است.

۳- کتاب‌ها باید با مجوز نشر رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت کاغذی منتشر شده باشند.
۴-  کتاب‌ها می‌تواند تألیف یا ترجمه شرکت‌کننده باشد و محدودیتی برای تعداد آثار وجود ندارد.

۵-  به کتاب‌هایی که بیش از یک مؤلّف یا مترجم داشته باشد، تنها یک جایزه تعلق می‌گیرد.

۶ – از هر عنوان کتاب باید دو جلد به دبیرخانه جشنواره ارسال شود؛ برای ارزیابی کتاب‌های ترجمه، ارسال اصل یا کپی خوانای کتاب اصلی، ضروری است.

۷-  ناشران می‌توانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت‌نام اینترنتی به دبیرخانه ارسال کنند. از ناشرانی که بیشترین مشارکت را در انتشار آثار دانشجویی داشته باشند، تقدیر به عمل خواهد آمد.

نشانی دبیرخانه جشنواره: خیابان انقلاب، ابتدای شانزده آذر، پلاک ۱۶، اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی

با آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون

دبیرخانه سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان