نخستین آیین اعطای تندیس ملی باشگاه‌داری برگزار می‌شود

«نخستین آئین اعطای تندیس ملی باشگاه‌داری» به همت دانشکده تربیت بدنی و مشارکت معاونت فرهنگی دانشگاه تهران، در راستای عمل به رسالت مسئولیت اجتماعی دانشگاه تهران با همکاری وزارت ورزش و جوانان، سه شنبه ۳۰ بهمن سال جاری، برگزار می‌شود.

این آیین با هدف معرفی و تشویق مجموعه ورزشی‌هایی صورت می‌گیرد که برای دستیابی به اهداف ورزشی خود، با حرکت در مسیری علمی، فرهنگی و مسئولیت اجتماعی، راه را برای پیشرفت صنعت ورزش کشور هموارتر می‌سازند.

این رویداد که برای نخستین بار با مشارکت جمعی از اساتید دانشگاه‌ها، باشگاه‌های ورزشی، ورزشکاران و قهرمانان، اصحاب رسانه و نیز فعالان جامعه ورزش کشور با رویکرد علمی، فرهنگی و مسئولیت اجتماعی برگزار خواهد شد؛ عملکرد مجموعه‌های ورزشی کشور در ۱۶ محور مندرج در سایت آیین به نشانی http://clubawards.ir  را مورد سنجش علمی- عملیاتی و داوری قرار داده و در نهایت برترین‌ها در هر محور کاندیدا و موفق به دریافت جایزه ملی با عنوان تندیس ملی باشگاه‌داری می‌شوند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه آیین با شماره‌های ۰۹۳۹۳۰۰۶۸۵۶ و ۸۸۲۲۴۵۰۹ تماس بگیرند.