ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه تهران

ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات نمایندگان مدیران مسئول نشریات دانشگاهی در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی از  ۲ بهمن ۱۳۹۷ آغاز می شود.

شرایط کاندیداتوری: کاندیدا، باید مدیر مسئول نشریه فعال باشد. کاندیدا، واحد درسی یا پایان‌نامه یا رساله داشته باشد و حداقل دو نیمسال تحصیلی از سنوات مجاز تحصیلی وی (بدون احتساب نیمسال جاری) باقی مانده باشد.

مدارک لازم برای ثبت‌نام:

– اصل و تصویر کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل در زمان ثبت‌نام برای دانشجویان، کارت پرسنلی برای کارکنان و اعضای هیئت علمی؛

– پروانه انتشار؛

– یک نسخه از آخرین شماره نشریه که در یک سال گذشته منتشر شده باشد.

زمان مراجعه و ثبت‌نام: از ۲ تا ۷ بهمن ۱۳۹۷، ساعت ۸ تا ۱۵

مکان مراجعه و ثبت‌نام: خیابان ۱۶ آذر، شماره ۱۶، اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی، باشگاه دانشجویان، خانه نشریات دانشگاه تهران، پست الکترونیک: cultural@ut.ac.ir، تلفن تماس: ۶۶۴۸۱۶۱۵، به همراه داشتن اصل مدرک شناسایی در زمان تحویل مدارک الزامی است. در صورت عدم امکان مراجعه حضوری برای ثبت‌نام، افراد واجد شرایط می‌توانند مدارک لازم را به پست الکترونیک cultural@ut.ac.ir ارسال کنند و سپس تا قبل از اعلام نهایی اسامی کاندیداها برای احزار هویت مدارک حضوری به خانه نشریات دانشگاه مراجعه کنند.

گفتنی است، انتخابات سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۰ تا ۱۴ در باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد.