«تابستان» در صحنه تئاتر مولوی؛ اثر برگزیده جشنواره تئاتر دانشگاهی اجرای عمومی خود را آغاز کرد

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش «تابستان» به کارگردانی سعدی محمدی، سه شنبه ۲۵ دی در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی به صحنه رفت و به این ترتیب اجرای عمومی خود را آغاز کرد.

گفتنی است در این نمایش حجت زینالی و سعدی محمدی به ایفای نقش می پردازند.

همچنین حمید نادری (دستیار کارگردان)، زهرا صارمی (مدیر صحنه) پرنیان امیرانتخابی (اتاق فرمان)، آرمین فرقانی (منشی صحنه) و شایان حبیبی (طراح پوستر) در این نمایش همکاری می کنند.

این اثر برنده تندیس کارگردانی، تندیس طراحی صحنه، تندیس بازیگر مرد و اثر برگزیده بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهی شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «تابستان» که تا ۱۸ بهمن ماه هر روز غیر از شنبه ها، ساعت ۲۰ به صحنه می‌رود، به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.