با حضور رئیس دانشگاه تهران؛ سه مجموعه جدید در باغ موزه نگارستان رونمایی شد

سه مجموعه جدید شامل اتاق گنجینه استاد محسن مقدم، گالری مفاخر دانشگاه و اتاق مجموعه آثار استاد محمود روح‌الامینی با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، هیئت رئیسه و اعضای شورای این دانشگاه، چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷، در باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران افتتاح شد.

مجموعه معرفی گنجینه استاد محسن مقدم با هدف ترویج سنت حسنه وقف فرهنگی، با دستور رئیس دانشگاه تهران و با مرمت بخشی از وسایل منزل شخصی وی و چیدمان در یکی از گالری های مجموعه باغ موزه نگارستان به نمایش عموم درآمد.

استاد محسن مقدم تحصیل کرده رشته باستان شناسی و از اساتید برجسته پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران بود که در سال ۱۳۵۱ مجموعه کلکسیون و آثار تاریخی جمع آوری شده خود را به همراه منزل مسکونی خود وقف دانشگاه تهران کرد. وی در سال ۱۳۶۶ درگذشت.

در این مراسم همچنین دو گالری مفاخر و آثار زنده یاد استاد محمود روح الامینی نیز افتتاح شد. در گالری مفاخر آثاری در رابطه با استاد برجسته دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه، مرحوم باستانی پاریزی، به نمایش در آمده است.

آثار زنده یاد روح الامینی نیز مجموعه عکس مردم شناسی از فنون، آداب و رسوم، باورها و فعالیت‌های شغلی ایران از مراحل کاشت تا برداشت گندم در منطقه کوه بنان کرمان است که وقف دانشگاه تهران شده است.