جلسه شورای معاونان فرهنگی دانشکده ها و پردیس های دانشگاه تهران برگزار شد

جلسه شورای معاونان فرهنگی دانشکده ها و پردیس های دانشگاه تهران با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و مدیران کل حوزه این معاونت، سه شنبه ۱۸ دی ماه سال جاری، به میزبانی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

در ابتدای این نشست دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با تاکید بر لزوم هر چه باشکوه تر برگزار کردن آیین های بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، گفت: گرامی داشت ایام غرورآفرین پیروزی انقلاب وظیفه ای است که نباید از آن غفلت کنیم. خصوصا امسال که چهلمین سالگرد انقلاب را جشن می گیریم و با توجه به غوغاهای رسانه ای دشمنان کشور و انقلاب، این موضوع حساس تر و جدی تر شده است.

سرسنگی انتظار از دانشگاه ها را در این زمینه بالا دانست و افزود: بسیاری از دشمنان ما تلاش می کنند دانشگاه را جدای از جامعه و ارزش های انقلابی تصویر کنند. در حالی که دانشگاه ها در همه مراحل انقلاب یاور این حرکت مردمی و رهبری انقلاب بوده و هستند. مشارکت ما در جشن های چهل سالگی انقلاب پاسخی است به تصورات غلط دشمنان و تبلیغاتی که به راه انداخته اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ابراز تاسف از رخداد دانشگاه علوم و تحقیقات و کشته و زخمی شدن تعدادی از دانشجویان، گفت: این ماجرا همه ما را غمگین کرد. اما مهم‌تر آن است که از این رخدادهای تاسف بار درس گرفته و شرایطی را فراهم کنیم که امنیت و سلامت دانشجویان بیش از پیش تامین شود.

دکتر مجید سرسنگی همچنین بر لزوم ارتباط نزدیک مسئولان واحدهای دانشگاه با دانشجویان تاکید کرد و افزود: وظیفه ما در معاونت فرهنگی این است که بستر گفت و گو را در دانشگاه ایجاد کنیم. لذا امیدواریم در نیمسال آینده تحصیلی در پردیس ها و دانشکده ها جلساتی با حضور مدیران ارشد هر واحد برگزار شود و دانشجویان فرصت پیدا کنند از نزدیک با آنان گفت و گو کرده و نظرات خود را منتقل کنند.

پیش از سخنان دکتر سرسنگی، دکتر مهدی حسن لو معاون فرهنگی دانشجویی پردیس دانشکده های فنی گزارشی را از فعالیت های این پردیس در حوزه های فرهنگی و ورزشی ارائه کرد. همچنین در ادامه این جلسه حاضران نقطه نظرات خود را در مورد مباحث مختلف فرهنگی و به ویژه در رابطه با جشن های بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیان کردند.