نمایشگاه نقاشی «قلمه» با استقبال کم نظیر علاقه مندان در دانشگاه تهران افتتاح شد

نمایشگاه نقاشی هنرجویان استاد بهزاد شیشه‌گران با عنوان «قلمه» با حضور چهره های هنری و استقبال کم نظیر علاقه مندان به هنر، شنبه ۸ دی ۱۳۹۷، در نگارخانه «دانشجو» واقع در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران افتتاح شد.

این نمایشگاه شامل ۵۶ اثر با تکنیک های مختلف از ۹ هنرجو بهزاد شیشه‌گران است. موضوع پروژه «درخت» بوده و این ۹ هنرجو برای اولین بار است که به موضوع درخت پرداخته اند و بین ۲۵ تا ۵۰ جلسه سه ساعته این پروژه را پیش برده اند.

گفتنی است، در شب شلوغ افتتاحیه این نمایشگاه ۵ اثر به فروش رسید.

مهناز ابویی، هادی بابارحیمی، منیره بابایی، مارال تجربه کار، مهرنوش ستوده فومنی، گلنوش ستوده فومنی، الهام حسنی نژاد، آذین ولی زاده و لیلا هاشمی، هنرجویانی هستند که آثارشان در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.

نگارخانه دانشجو حدود یک سال است که آغاز به کار کرده و رویکردی هنرجو محور با هدایت اساتید مطرح کشور دارد.

علاقه مندان برای دیدن آثار این نمایشگاه می توانند تا ۲۰ دی همه روزه غیر از جمعه ها از ساعت ۹ تا ۱۷ به نگارخانه دانشجو به نشانی خیابان ۱۶ آذر، پایین تر از خیابان ادوارد براون، شماره ۱۶، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران مراجعه کنند.