برگزاری نمایشگاه نقاشی هنرجویان استاد بهزاد شیشه‌گران در نگارخانه دانشجو دانشگاه تهران

نمایشگاه نقاشی هنرجویان استاد بهزاد شیشه‌گران با عنوان «قلمه» و با موضوع درخت، شنبه ۸ دی ۱۳۹۷، ساعت ۱۶، در نگارخانه «دانشجو» دانشگاه تهران واقع در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران افتتاح می شود.

این نمایشگاه شامل ۵۶ اثر با تکنیک های مختلف از ۹ هنرجو بهزاد شیشه‌گران است. موضوع پروژه «درخت» بوده و این ۹ هنرجو برای اولین بار است که به موضوع درخت پرداخته اند و بین ۲۵ تا ۵۰ جلسه سه ساعته این پروژه را پیش برده اند.

این پروژه نمایشگاهی با رویکردی کار شده است که هنرجویان هیچکدام شبیه هم کار نکنند و هیچکدام هم شبیه به تکنیک آثار بهزاد شیشه‌گران عمل نکنند و برای به نتیجه رساندن این هدف در رنگ، تکنیک، ابزار و ابعاد کاملا آزاد بوده اند.

مهناز ابویی، هادی بابارحیمی، منیره بابایی، مارال تجربه کار، مهرنوش ستوده فومنی، گلنوش ستوده فومنی، الهام حسنی نژاد، آذین ولی زاده و لیلا هاشمی، هنرجویانی هستند که آثارشان در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار می گیرد.

گفتنی است، نگارخانه دانشجو حدود یک سال است که آغاز به کار کرده و رویکردی هنرجو محور با هدایت اساتید مطرح کشور دارد. بهزاد شیشه‌گران متولد ۱۴ دی ۱۳۳۱ تهران، دیپلم نقاشی از هنرستان هنرهای زیبا و کارشناس گرافیک از دانشگاه هنر است. وی برپایی ۲۵ نمایشگاه انفرادی، برپایی بیش از ۱۶۰ نمایشگاه گروهی و جایزه برنده اولین بی‌ینال نقاشان کشور را در کارنامه هنری خود دارد. او از سال ۱۳۵۴ تا کنون تدریس طراحی، نقاشی و گرافیک می کند و مؤلف کتاب یکصد پرتره از سیمای پهلوان تختی آثار طراحی، نقاشی و گرافیک در دو جلد است.

علاقه مندان برای دیدن آثار این نمایشگاه می توانند تا ۲۰ دی همه روزه غیر از جمعه ها از ساعت ۹ تا ۱۷ به نگارخانه دانشجو به نشانی خیابان ۱۶ آذر، پایین تر از خیابان ادوارد براون، شماره ۱۶، باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران مراجعه کنند.