دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران میزبان برنامه های دو تشکل دانشجویی می شود

دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، دوشنبه ۳ دی ۱۳۹۷ میزبان دو برنامه از دو تشکل بسیج و انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران خواهد بود.

بسیج‌های دانشجویی ٩ دانشگاه تهران برگزار می‌کنند

بن‌بست خصوصی سازی بن‌بست خصوصی سازی؛ هپکو اراک، فولاد اهواز و نیشکر هفت تپه

نشست بررسی بن‌بست خصوصی سازی توسط بسیج دانشجویی دانشگاه تهران با همکاری بسیج دانشجویی ۸ دانشگاه دیگر تهران، دوشنبه ۳ دی ۱۳۹۷، ساعت ۱۴:۳۰ در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران برگزار می شود.

در این نشست، بررسی علل و ریشه مشکلات کارخانه‌های هپکو، آذر آب، هفت تپه، فولاد و… محور سخنرانی ها خواهد بود.

دکتر علی صابری تولایی استاد دانشگاه امام صادق (ع)، دکتر مهدی زریباف رئیس مرکز مطالعات اقتصادی، دکتر صادق خلیلیان وزیر سابق جهاد کشاورزی، دکتر محمد تقی کاشانی نیا استاد دانشگاه شهید بهشتی، دکتر علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، آقایان طایش و عظیم سرخ (نمایندگان کارگران)، مهندس حسینعلی عظیمی، میثم مهدیار و حجت الاسلام رضی، سخنرانان این نشست خواهند بود.

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران برگزار می کند

بررسی مقاومت مردم مظلوم یمن

برنامه «انسانیت در خون (بررسی مقاومت مردم مظلوم یمن)» توسط انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران با سخنرانی حسن رحیم پور ازغدی‌‌‌‌‌‌‌، دوشنبه ۳ دی ۱۳۹۷، از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۱۴:۰۰ در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی و برگزار می شود.