معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ویژه برنامه شب یلدای کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه: مراقب باشید آرزوهایتان به فراموشی سپرده نشود

ویژه برنامه شب یلدای دانشجویان دانشگاه تهران، به همت کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی این دانشگاه، چهارشنبه شب، ۲۸ آذرماه ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم که دارای بخش های متنوع و شادی در رابطه با آیین شب یلدا بود؛ دکتر مجید سرسنگی در سخنان کوتاهی از برگزارکنندگان برنامه تشکر کرد و گفت: شادی آن چیزی است که ضرورت آن بیش از پیش در فضای دانشگاهی ما احساس می شود و برپایی این برنامه از این منظر که هم آگاهی های تاریخی دانشجویان را در رابطه با آیین های ایران و به خصوص آیین شب یلدا بالا برده است و هم لحظات شادی را برای شما خلق کرده است، برنامه ارزنده ای بود.

دکتر مجید سرسنگی خطاب به دانشجویان، گفت: قدر لحظاتی را که در دانشگاه سپری می کنید بدانید. این لحظات غیر قابل بازگشت هستند. از بودن در دانشگاه استفاده کرده و هم لذت آن را بچشید و هم از تک تک ثانیه های آن برای ارتقای علمی و اخلاقی و اجتماعی خود استفاده کنید.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود، افزود: شما در سنی هستید که وجودتان سرشار از آرزوها و امیدها است. آرزوهایی که می تواند جامعه را به بهروزی رسانده و آلام ملت ما را کاهش دهد. پس تا جایی که امکان دارد این آرزوها را به فراموشی نسپارید و اجازه ندهید سختی ها شما را عاری از آرزو و امید کند.

گفتنی است، اجرای تئاتر دانشجویی‌، موسیقی سنتی زنده‌، مسابقه و مشاعره از بخش های اصلی این جشن بود. همچنین، سپهر ضیائی دبیر کانون ایرانشناسی در سخنرانی خود به اهمیت آیین باستانی ایرانیان و نقش این آیین ها در اتحاد این اقوام اشاره کرد. نیلوفر سعیدی دبیر کانون ادبی باشگاه دانشجویان نیز با خواندن غزلی از یلدا را نمادی از امیدواری و طلوع پس از هر تاریکی دانست.