جزئیات برنامه های بزرگ‌داشت روز دانشجو در دانشگاه تهران

جزئیات برنامه های بزرگ‌داشت روز دانشجو از سوی تشکل های مختلف دانشگاه تهران اعلام شد.

انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران، نشست «رسالت امروز دانشگاه» با ارائه کمال رضوی (دانشجوی دکتری جامعه‌شناسی مسائل اجتماعی)، «تریبون آزاد دانشجویی» پرسش و پاسخ با حسام‌الدین آشنا (مشاور رئیس جمهور) و نشست «جمهوریت» با سخنرانی آقایان: محسن صفایی فراهانی، محمد نعیمی‌پور را یک‌شنبه ۱۸ آذرماه، ساعت ۱۴ در دانشکده فنی، تالار شهید چمران برگزار می کند.

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران آیین بزرگداشت روز دانشجو را با حضور دکتر سعید جلیلی و سید هاشم الحیدری و شعرخوانی میلاد عرفان پور، یک‌شنبه ۱۸آذر، ساعت١۴ در دانشکده ادبیات، تالار فردوسی، برگزار می کند.

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل ویژه برنامه روز دانشجو را با اجرای زنده قطعه یار دبستانی من توسط جمشید جم، شعرخوانی حسین صیامی و با سخنرانی دکتر محمد باقر قالیباف، یکشنبه ۱۸ آذر از ساعت ۱۴:۳۰ در تالار شیخ انصاری دانشکده حقوق و علوم سیاسی، برگزار می کند.