تمدید مهلت ثبت نام و ارسال آثار به سامانه جشنواره تیتر۱۱

به گزارش روابط عمومی جشنواره تیتر ۱۱، شورای سیاستگذاری یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی مهلت ثبت نام و ارسال آثار به سامانه جشنواره را تا دهم دی ماه ۱۳۹۷ تمدید کرد.

بر اساس این مصوبه فعالان نشریات دانشجویی که آثار و نشریات آنها در بازه زمانی اول اسفندماه ۹۵ لغایت ۳۰ آذرماه ۹۷ منتشر شده است می توانند با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی www.titr11.ir  نسبت به ثبت نام و ارسال آثار خود اقدام کنند.

گفتنی است، بازه انتشار نشریات پیش از این تا ۱۵ آبان ۱۳۹۷ اعلام شده بود که در جلسه اخیر شورای سیاستگذاری به ۳۰ آذرماه ۱۳۹۷ تغییر یافت.

با عنایت به تغییر صورت گرفته در بازه زمانی انتشار نشریات و به منظور جلوگیری از تضییع حقوق فعالان نشریات دانشجویی امکان ویرایش آثار و نشریات ارسالی قبلی در سامانه فراهم شده است.