برنامه جشن بیست سالگی کانون های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی دانشجویان دانشگاه تهران اعلام شد

برنامه جشن بیستمین سال تاسیس کانون های فرهنگی دانشگاه تهران که از ۱۹ تا ۲۱ آذر ۱۳۹۷ برگزار می شود، اعلام شد.

بر اساس این برنامه، دوشنبه ۱۹ آذر از ساعت ۱۸:۳۰ مراسم افتتاحیه جشن بیستمین سال تاسیس کانون های فرهنگی دانشگاه تهران با حضور دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مقامات و مسئولان کشور، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می شود.

در روز دوم این جشن، سه شنبه ۲۰ آذر؛ از ساعت ۱۰ تا ۱۹:۳۰ برنامه ها و کارگاه های متنوعی توسط کانون های فرهنگی دانشگاه تهران، در باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد.

در روز سوم این جشن نیز، چهارشنبه ۲۱ آذر؛ از ساعت ۱۰ تا ۱۹:۳۰ برنامه ها و کارگاه های متنوعی توسط کانون های فرهنگی دانشگاه تهران، در باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد.

گفتنی است، نمایشگاه دستاوردهای کانون ها هر سه روز در نگارخانه دانشجو، واقع در باشگاه دانشجویان دائر خواهد بود.