کسب بیشترین رتبه برتر توسط دانشگاه تهران در یازدهمین جشنواره ملی حرکت

یازدهمین جشنواره ملی حرکت به میزبانی دانشگاه اصفهان از ۵ تا ۷ آذر برگزار شد؛ با پایان کار جشنواره یازدهم حرکت، دانشگاه تهران با کسب ۱۴ عنوان رتبه در بخش‌های مختلف، بیشترین جایزه را کسب کرد.

امسال با اضافه شدن بخش بین‌الملل به این جشنواره -که توسط دانشجویان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران مدیریت می‌شود- با سال‌های گذشته تفاوت قابل توجهی داشت.

رویکرد امسال جشنواره تقویت روابط بین‌المللی و ایجاد جایگاهی جهانی برای جشنواره در کشورهای مختلف اروپایی و همسایه و همچنین ایجاد ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه بود که عملکردی بهتر از دوره‌های گذشته داشت. دانشگاه تهران نیز مانند گذشته در این دو بخش سهم بسزایی داشت.

در این دوره از جشنواره، نمایندگان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران با طراحی غرفه‌ای متفاوت از سال‌های گذشته، با برداشتن دیوارهای ورودی غرفه، نمادی از همکاری‌های بین‌دانشگاهی و باز بودن در دانشگاه به روی عموم مردم  را به عنوان جایگاه دیرینه دانشگاه تهران به عنوان مکانی برای تحقق آرزوهای عموم مردم این سرزمین بازنمایی و یادآوری کرد و با نمایش برخی از دستاوردهای خانواده انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در یک سال گذشته، حضور موثری در نمایشگاه جشنواره داشت.

رتبه‌های کسب شده عبارت است از:

۱. رتبه اول در بخش انجمن برتر گروه هنر و معماری: انجمن علمی نمایش

۲. رتبه اول در بخش انجمن برتر گروه کشاورزی: انجمن محیط زیست

۳. رتبه اول در بخش ویژه: گروه دانشجویی وادی

۴. رتبه اول در بخش فعالیت خلاقانه گروه کشاورزی و دامپزشکی: انجمن آناتومی و جنین شناسی

۵. رتبه اول در بخش فعالیت خلاقانه گروه فنی و مهندسی: انجمن مهندسی مکانیک

۶. رتبه دوم در بخش ویژه: گروه دانشجویی نگاه آبی

۷. رتبه دوم در بخش مسابقه گروه کشاورزی و دامپزشکی: انجمن دامپزشکی

۸. رتبه دوم در بخش محتوای دیجیتال گروه کشاورزی و دامپزشکی: انجمن دامپزشکی

۹. رتبه دوم در بخش مسابقه گروه علوم انسانی: انجمن اقتصاد

۱۰. رتبه دوم در بخش فعالیت خلاقانه گروه علوم انسانی: انجمن علوم اجتماعی

۱۱. رتبه سوم در بخش ویژه: انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده منابع طبیعی

۱۲. مقام شایسته تقدیر در بخش نشریه گروه علوم انسانی: انجمن مدیریت

۱۳. مقام شایسته تقدیر در بخش فعالیت خلاقانه گروه هنر و معماری: انجمن تصویرسازی و گرافیک

۱۴. مقام شایسته تقدیر در بخش محتوای دیجیتال گروه هنر و معماری: گروه دانشجویی دایره آبی

همچنین در بخش اتحادیه‌های انجمن‌های علمی دانشجویی برتر نیز از بین اتحادیه‌های برگزیده اعضای دو اتحادیه زیر که دبیر آن از دانشجویان دانشگاه تهران هستند، رتبه های برتر را کسب کردند.

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی باغبانی، گیاهان دارویی و فضای سبز- رتبه اول

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی دامپزشکی- رتبه دوم

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن عرض تبریک به برگزیدگان و اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه و تمام دانشگاهیان، از مشارکت موثر انجمن‌های علمی دانشجویی در یازدهمین جشنواره حرکت تشکر و قدردانی می‌کند.