به مناسبت یکصد و هجدهمین سال تولد محسن مقدم؛ نمایشگاه «بی رنگی» در خانه موزه مقدم دانشگاه تهران افتتاح می شود

همزمان با یکصد و هجدهمین سال تولد محسن مقدم، از طراحی ها و نقاشی های زنده یاد محسن مقدم در قالب نمایشگاهی با عنوان «بی رنگی»، یکشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۷ در خانه موزه مقدم دانشگاه تهران، رونمایی خواهد شد.

در این نمایشگاه از شصت اثر زنده یاد محسن مقدم، استاد پردیس هنرهای زیبا و واقف خانه موزه مقدم همزمان با سالروز تولد او رونمایی می شود.

در این نمایشگاه که از ١١ آذر تا ۳۰ دی ۱۳۹۷ در معرض نمایش خواهد بود؛ آثاری شامل نقاشی ها و تصویرگری کتاب مربوط به سن ١١ سالگی زنده یاد محسن مقدم، طراحی طبیعت و پرتره و طراحی مربوط به اشیای کاوش شده در شوش در معرض دید عموم قرار می گیرد.

گفتنی است، استاد محسن مقدم نقاشی را از سن ١١ سالگی در مکتب کمال الملک آموزش دیده و تا قبل از بازگشت به ایران در موزه هایی چون موزه لوور پاریس به تمرین نقاشی می پرداخت. خانه و کلکسیون های با ارزش خانواده مقدم در سال ۱۳۵۱ توسط محسن مقدم، وقف دانشگاه تهران شد.

علاقه مندان می توانند از ۱۱ آذر تا ۳۰ دی، همه روزه غیر از شنبه ها، از ساعت ۹ تا ۱۷ به نشانی خیابان امام خمینی، بعد از خیابان شیخ هادی، جنب بانک ملت، شماره ۲۵۱ مراجعه کنند.