سلسله کارگاه های «خوب زیستن» از منظر قرآن کریم و روایات اهل بیت (ع) در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

در ادامه برگزاری سلسله کارگاه‌های خوب زیستن بر مبنای آیات قرآن کریم و روایت اهل بیت (ع) توسط مدرسه دانشجویی قرآن و عترت (علیهم السلام) اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ سه کارگاه دیگر از ۷ آذر تا ۵ دی ۱۳۹۷ برگزار خواهد شد.

کارگاه مهارت های با هم بودن از منظر سوره مبارکه حجرات، چهارشنبه ۷ آذر از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در اتاق سمینار زمین شناسی پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار می شود.

کارگاه فرصتی برای تغییر، مهارت های کاربردی دوره های رشد، دوشنبه ۱۲ آذر از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ در سالن شهید رجب بیگی پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

همچنین، کارگاه مهارت های برنامه ریزی، چهارشنبه ۵ دی از ساعت ۱۵ تا ۱۷ در اتاق سمینار زمین شناسی پردیس علوم دانشگاه تهران برگزار می شود.

گفتنی است، این کارگاه ها ویژه خواهران است و علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۸۸۹۶۲۷۲۴ تماس بگیرند.