بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دانشگاه تهران در یازدهمین جشنواره ملی حرکت

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوریدر افتتاحیه  یازدهمین جشنواره ملی حرکت دوشنبه ۵ آذر ۱۳۹۷ از غرفه دانشگاه تهران در اصفهان بازدید کرد.

امسال دانشگاه اصفهان میزبان یازدهمین جشنواره ملی حرکت است که با اضافه شدن بخش بین‌الملل -که توسط دانشجویان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران مدیریت می‌شود- با سال‌های گذشته تفاوت شایانی پیدا کرده است. این جشنواره دوشنبه ۵ آذر آغاز به کار کرده و تا ۷ آذر ادامه خواهد داشت.

در این دوره از جشنواره، نمایندگان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران با طراحی غرفه‌ای متفاوت از سال‌های گذشته، که نمادی از همکاری‌های دانشگاهی و بازبودن در دانشگاه به روی عموم مردم بود؛ جایگاه دیرینه دانشگاه تهران را به عنوان مکانی برای تحقق آرزوهای عموم مردم این سرزمین یادآوری کردند و با نمایش برخی از دستاوردهای خانواده انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در یک سال گذشته، حضور موثری در نمایشگاه جشنواره داشتند.

گفتنی است، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در افتتاحیه این جشنواره حضور داشت و از غرفه دانشگاه تهران به عنوان اولین غرفه بازدید کرد.