دو اجرای ویژه برای پایان نامه برگزیده دانشگاه تهران/«جان گابریل بورکمان» امروز به صحنه می رود

نمایش «جان گابریل بورکمان» پایان نامه برگزیده دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه تهران، پس از استقبال چشمگیر تماشاگران امروز شنبه ۲۶ آبان در دو نوبت به صحنه می رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، پس از استقبال چشمگیر از نمایش «جان گابریل بورکمان» به کارگردانی سعید کریمی، که پیش از این توسط جمعی از اساتید دانشکده هنرهای نمایشی دانشگاه تهران به عنوان پایان نامه برگزیده به مرکز تئاتر مولوی معرفی شده بود، این نمایش شنبه ۲۶ آبان ماه در دو نوبت ۱۸ و ۲۰:۳۰ به صحنه می رود.

گفتنی است، «جان گابریل بورکمان» اثر نویسنده بزرگ نروژی هنریک ایبسن است.  همچنین در این نمایش امیرحسین سرداریان، شادی شاه علی، فائزه امیری، ابوالفضل سلحشور، مبین سپاس زاده، مریم حاجی زاده، معصومه دهقان نژاد، نگار نقش نژاد، علی رجایی، حسین جعفریان، مجید کشاورز، محسن صادقی، سعید بیات، پرهام عاروان، پویان مهربان، پولاد شعبانی و شهاب صالحی در نمایش «جان گابریل بورکمان» به ایفای نقش می پردازند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «جان گابریل بورکمان» امروز، شنبه، در اجرایی ویژه در دو ساعت ۱۸ و ۲۰:۳۰،  به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.