اثر برگزیده جشنواره تئاتر دانشگاهی بر صحنه تئاتر مولوی؛ «باد می وزد» اجرای خود را آغاز کرد

نمایش «باد می وزد» به نویسندگی و کارگردانی امیر نجفی از یکشنبه ۲۰ آبان در مرکز تئاتر مولوی اجرای خود را آغاز کرد.

در این نمایش زهرا مهرابی و موژان کردی به ایفای نقش می پردازند.

همچنین در نمایش «باد می وزد» پوریا کاکاوند (دراماتورژ)، هادی شیخ الاسلامی (مدیر تولید)، روزبه حداد پور (دستیار کارگردان)، حامد رسول آبادی (گرافیست و طراح پوستر و بروشور) و باربد طولابی (مجری طرح و تبلیغات مجازی) به همکاری می پردازند.

گفتنی است، امیر نجفی دانشجوی کارشناسی هنرهای نمایشی از دانشگاه هنر تهران و کارگردان نمایش هایی چون «کشیده» است که پیشتر در تئاتر مولوی به صحنه رفته است. همچنین اثر اخیر او، نمایش «باد می وزد»، برنده تندیس بهترین بازیگر زن، تقدیر متن و جزء آثار برگزیده بیست و یکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران است.

علاقه‌مندان برای دیدن نمایش «باد می وزد» که تا ۱۰ آذر ۱۳۹۷ هر روز غیر از شنبه ها، ساعت ۱۷:۳۰ به صحنه می‌رود، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.