کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می کند

کارگاه «قرآن به سبک دهه هفتادی ها» به همت کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، شنبه ها بعد از نماز مغرب و عشا در ساختمان ۷۰ مهدیه خوابگاه برگزار می شود.

در این کارگاه به عناوینی چون «پا به پای نشانه ها:سوره فلق»، «مأمنی از میان جمع:سوره ناس»، «چیزی شبیه به معجزه: سوره نصر»، «نگاهت کجاست؟ سوره عمان»، «برای نشکستن:سوره همزه»، «وقتی که لرزدین، چشم گشودن است:سوره زلزال»، «ماهی ها در آب هم تشنه اند:سوره ضحی»، «دل هایی که دریایند: سوره انشراح»، «زبان چهره ها:سوره عبس» پرداخته می شود.

*کلاس حفظ سوره الرحمن

کلاس حفظ سوره الرحمن، دوشنبه ها از ساعت ۲۰ تا ۲۱ در اتاق ۱۱۶ توسط کانون قرآن و عترت باشگاه دانشجویان در خوابگاه چمران برگزار می شود.

علاقه مندان برای ثبت نام می توانند به اتاق ۱۱۶ مراجعه کرده  یا با شماره ۰۹۱۶۲۲۸۱۷۳۳ تماس حاصل کنند.