تعطیلی مرکز تئاتر مولوی، باغ موزه نگارستان و خانه موزه مقدم دانشگاه تهران همزمان با ایام سوگواری

همزمان با ایام سوگواری رحلت رسول اکرم (ص)، شهادت حضرت امام حسن مجتبی (ع) و شهادت امام رضا (ع)؛ کلیه اجراهای مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران، روزهای سه شنبه ۱۵، چهارشنبه ۱۶ و پنج شنبه ۱۷ آبان تعطیل است. همچنین، باغ موزه نگارستان و خانه موزه مقدم دانشگاه تهران نیز چهارشنبه ۱۶ و پنجشنبه ۱۷ آبان تعطیل خواهند بود.

گفتنی است، اجرای نمایش های «کلفت ها» به کارگردانی علی اکبر علیزاد، «روز پزشک» به کارگردانی فرزام رنجبر مجددا و «جان گابریل بورکمان» به کارگردانی سعید کریمی از جمعه، ۱۸ آبان ماه مجددا از سر گرفته خواهند شد.

از علاقمندان دعوت می شود برای دیدن نمایش های «کلفت ها»، «روز پزشک» و «جان گابریل بورکمان» همه روزه غیر از شنبه ها به ترتیب در ساعت های ۱۸:۳۰، ۱۹ و ۲۰:۳۰ به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.

همچنین، موزه های فرهنگی دانشگاه تهران نیز جمعه ۱۸ آبان آماده ارائه خدمات با بازدیدکنندگان خواهند بود.