اجرای نمایشنامه ای از ژان ژنه در تئاتر مولوی/ «کلفت ها» به صحنه رفت

نمایش «کلفت ها» به نویسندگی ژان ژنه و کارگردانی علی اکبر علیزاد، چهارشنبه ۹ آبان در مرکز تئاتر مولوی اجرای خود را آغاز کرد.

نمایش کلفت ها در حالی که تمامی بلیط های روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه از قبل به فروش رسیده بودند و تعداد قابل توجهی بلیط خارج از ظرفیت نیز، برای تماشاگران این نمایش صادر شد، آغاز به کار کرد.

گفتنی است علیرضا کیمنش، مرتضی حسین زاده و کتایون سالکی در نمایش «کلفت ها» به ایفای نقش می پردازند.

همچنین در این نمایش سیاوش تصاعدیان (مدیر هنری)، محمد صفرپور (مدیر تولید)، سهراب کریمی و پویان پاکنژاد (دستیاران کارگردان)، علی محمدی (طراح صحنه)، هانیه پرهیزکار (منشی صحنه)، حامد دایی (ساخت تیزر) و شاهین دانشفر (عکاسی) به همکاری می پردازند.

قابل ذکر است علی اکبر علیزاد از اساتید فعال و نوگرای تئاتر دانشگاهی بوده و سال ها به عنوان عضو هیئت علمی گروه تئاتر دانشکده سینما تئاتر فعالیت دارد. او علاوه بر استادی دانشگاه، مترجم آثار متعددی از نویسندگان شهیر دنیا همچون ساموئل بکت است.

علاقه‌مندان برای دیدن نمایش «کلفت ها» که هر روز غیر از شنبه ها، ساعت ۱۸:۳۰ به صحنه می‌رود، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.