برگزاری جشنواره علمی دانشجویی روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه توسط انجمنهای علمی دانشجویی در دانشگاه تهران

جشنواره علمی دانشجویی روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه، توسط انجمن‌های علمی دانشجویی از ۲۷ تا ۲۹ آبان سال ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

از سال ۱۳۸۰، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) روز ۱۰ نوامبر را روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه نام‌گذاری کرده است که در جوامع علمی و دانشگاهی سراسر جهان در قالب جشنواره‌های مختلفی با همین نام گرامی داشته می‌شود. از سوی دیگر اهتمام به مناسباتی مانند روز علم، موجب تقویت هر چه بیشتر ارتباط دانشگاهیان، صنعت‌گران و توده مردم با یکدیگر شده و نقش علم را در زندگی آن‌ها نمایان می‌کند.

جشنواره علمی دانشجویی روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه با هدف ترویج علم و فناوری، تقویت ارتباط دانشگاه و جامعه، ترویج فعالیت‌های بین‌ رشته‌ای در بخش‌های نمایشگاه دستاوردهای انجمن‌های علمی دانشجویی، برگزاری نشست‌های علمی-ترویجی، نمایشگاه علم در قاب هنر برگزار می‌شود.

در بخش نمایشگاه انجمن‌های علمی دانشجویی؛ انجمن‌های علمی تلاش می‌کنند تا دستاوردهای علمی خود را به نمایش بگذارند و همچنین با ارائه یک موضوع علمی به آشنایی عموم مردم و دانشگاهیان با نقش علم در زندگی بپردازند. در اختتامیه جشنواره به سه غرفه برتر از این نظر جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

در بخش UT_TED؛ اشاعه یک موضوع علمی به صورت ترویجی در مدت زمانی مشخص از سوی علاقه‌مندان مد نظر است که پس از ارسال و بررسی موضوعات مورد نظر توسط کمیته علمی، برگزار می‌شود. در اختتامیه جشنواره به افراد برتر این بخش جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد. فراخوان این بخش به زودی منتشر می‌شود.

در بخش علم در قاب هنر؛ برگزاری نمایشگاه علم در قاب هنر صورت می‌گیرد که تلاشی است برای جلب نظر دانشگاهیان و عموم مردم به پیشرفت‌ها و تاثیرات یافته‌های علمی در زندگی روزمره آن‌ها، این نمایشگاه در جشنواره در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی برگزار می‌شود که افراد علاقه‌مند می‌توانند آثار هنری خود را با موضوع علم در خدمت صلح و توسعه متعاقب فراخوان جشنواره ارسال کنند تا در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گیرند. در اختتامیه جشنواره به آثار برتر جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد. فراخوان این بخش به زودی منتشر خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر نام کاربری UT_ScienceDay@ را در شبکه های مجازی دنبال کنید.