تعطیلی تئاتر مولوی به مناسبت اربعین حسینی

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، اجراهای این مرکز به دلیل مصادف شدن با اربعین حسینی در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه ۷ و ۸ آبان تعطیل می‌باشد.

گفتنی است اجرای نمایش «روز پزشک» به کارگردانی فرزام رنجبر مجددا از روز چهارشنبه، ۹ آبان از سر گرفته خواهد شد. همچنین نمایش‌های «کلفت‌ها» به کارگردانی علی اکبر علیزاد و «جان گابریل بورکمان» به کارگردانی سعید کریمی نیز به ترتیب از روزهای چهارشنبه ۹ و پنج شنبه ۱۰ آبان کار خود را در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی آغاز خواهند کرد.

از علاقه‌مندان دعوت می‌شود برای دیدن نمایش‌های «کلفت‌ها»، «روز پزشک» و «جان گابریل بورکمان» همه روزه – به جز شنبه‌ها – به ترتیب در ساعت‌های ۱۸:۳۰، ۱۹ و ۲۰:۳۰ به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.