به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صورت گرفت؛ نشست هم اندیشی نمایندگان تشکل های دانشجویی با مدیر کل حراست دانشگاه تهران

سومین نشست هم اندیشی نمایندگان تشکل ها، کانون ها و انجمن های دانشجویی با مدیران ارشد دانشگاه با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی، دکتر اسماعیل سلیمانی مدیر کل حراست، و دکتر محمد علی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، سه شنبه ۱ آبان در تالار امیرکبیر برگزار شد.

در این نشست، دکتر اسماعیل سلیمانی مدیر کل حراست با اشاره به وضعیت سیاسی و امنیتی کشور، گفت: امنیت بسیار مهم است و اگر نباشد هیچ چیز دیگری معنی خود را نخواهد داشت. اکنون ما به برکت نظام جمهوری اسلامی و خون شهدا امنیت داریم و اگر اراده پاک و اخلاص شهدا نبود چه بسا که ما اکنون اینجا نبودیم.

دکتر سلیمانی با تاکید بر نقش حراست دانشگاه تهران، اظهار کرد: فلسفه حضور حراست، برخورد نیست بلکه پیشگیری و ارائه راهبرد و مشاوره است. نگاه حراست با نگاه قوه قضاییه متفاوت است نگاه حراست جرم نگارانه نیست بلکه تخلف نگر است. حراست عنصر ی صیانتی است.

در ادامه این نشست، نمایندگان تشکل های دانشجویی جامعه اسلامی، انجمن اسلامی، بسیج، جنبش عدالتخواه و انجمن علمی دانشجویی، کانون های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی و نماینده دانشجویی شورای نظارت بر نشریات دانشجویی نکات مورد نظر خود را مطرح کردند که از آن جمله می توان به پیشنهاد معرفی ساختار حراست به دانشجویان، رعایت قانون به صورت یکسان در تمام دانشگاه، دقت نظر بیشتر در مورد موضوع پوشش در دانشگاه، انعکاس فعالیت های حراست، حفاظت از بوردهای تشکل ها و … اشاره کرد.

در انتهای این جلسه دکتر سلیمانی، مدیر کل حراست دانشگاه، توضیحاتی را در رابطه با سئوالات دانشجویان مطرح کرد.