طرح توانمندسازی «صدف» برگزار می شود

طرح توانمندسازی «صدف» به منظور بالا بردن توانایی‌های شغلی هزار نفر از دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی برای ورود به بازار کار با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرا می‌شود.

طرح توانمندسازی «صدف» با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک علم و فناوری پردیس و به همت شبکه نوآوری تهران برگزار می‌شود.

این طرح در نظر دارد دانشجویان و دانش آموختگان را برای ورود به بازار کار آماده کند.

در این دوره، افراد شرکت کننده از طریق آزمون‌های خودشناسی و مصاحبه‌های اختصاصی، استعداد، علایق، نقاط قوت و ضعف‌های خود را شناسایی کرده و با کمک مشاوران و متخصصان مسیر شغلی خود را طراحی خواهند کرد.

شرکت‌کنندگان همچنین با حضور در کارگاه‌های توانمندسازی، مهارت‌های فنون مذاکره، کار گروهی، فن‌بیان و سخنرانی، برندسازی شخصی، برنامه‌ریزی توسعه شخصی، مهارت گزارش‌نویسی و مکاتبات اداری را فرا می‌گیرند.

شرکت‌کنندگان متناسب با رشته‌های تحصیلی و تخصصی به گروه‌هایی تقسیم‌بندی شده و از مشاوره و مربی‌گری تخصصی آن رشته استفاده کرده و رزومه حرفه‌ای خود را تهیه می‌کند.

همچنین با شرکت در تور گردشگری یک‌روزه، با پارک فناوری پردیس و زیست‌بوم نوآوری کشور آشنا شده و طی بازدید از شرکت‌ها، شتاب‌دهنده‌ها و استارتاپ‌های برتر، درک محیطی بهتری از فضای کاری کسب می‌کنند.

در پایان، نفرات برگزیده دوره طی رویدادی، فرصت ارائه توانمندی‌های خود به مدیران عامل و مدیران منابع انسانی شرکت‌های عضو شبکه نوآوری تهران را خواهند داشت.

برای کلیه شرکت‌کنندگانی که دوره را مطابق با برنامه طی کنند، گواهینامه حضور در دوره اعطا خواهد شد و می‌توانند ضمن عضویت در شبکه نوآوری تهران از کلیه مزایای این شبکه شامل کسر خدمت سربازی، کارورزی، کاریابی، کارآفرینی، بیمه تکمیلی و تسهیلات مربوطه استفاده کنند.

مخاطبان این دوره شامل کلیه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی است که حمایت ویژه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای آن ها در نظر گرفته شده است.

اعضای بنیاد ملی نخبگان شامل ۹۰ درصد تخفیف، کلیه دانشجویان ۸۰ درصد تخفیف، دانش آموختگان سال ۹۴ تاکنون ۸۰ درصد تخفیف و دانش آموختگان سال ۹۰ تا ۹۴ از ۶۰ درصد تخفیف برخوردار خواهند بود.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام اولیه می‌توانند تا ۱۵ آبان سال جاری به سامانه شبکه نوآوری تهران tinet.ir  مراجعه کنند.