برگزاری کارگاه های خوب زیستن در دانشگاه تهران

سلسله کارگاه های خوب زیستن بر مبنای آیات قرآن کریم و روایت اهل بیت (ع) توسط مدرسه دانشجویی قرآن و عترت (علیهم السلام) و همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، از ۱۴ آبان در آمفی تئاتر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می شود.

این نشست ها که جلسه اول آن با عنوان مهارت هایی برای شاد زیستن و مقابله با انواع عوامل نا امید کننده، ۲۲ مهر برگزار شد؛ طی ۴ جلسه تا ۱۲ آذر ادامه خواهد داشت.

کارگاه مهارت های کاربردی دوره های رشد برای اصلاح و ارتقا  (ویژه خواهران) دوشنبه ۱۴ آبان ساعت ۱۳؛ کارگاه مهارت های ارتقای هم کلامی و ارتباط با دیگران بر مبنای مهارت های دوره چهارم رشد (ویژه خواهران) دوشنبه ۲۸ آبان ساعت ۱۳؛ کارگاه معرفی پژوهش های روانشناسی اسلامی با رویکرد تدبری، یکشنبه ۲۵ آذر ساعت ۸ و کارگاه مهارت هایی برای ارتقای روابط حانوادگی و زناشویی و آمادگی برای ازدواج (ویژه خواهران) دوشنبه ۱۲ آذر ساعت ۱۳ برگزار خواهد شد.

علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره ۸۸۹۶۲۷۲۴ تماس بگیرند و یا به نشانی بزرگراه چمران، خیابان جلال آل اجمد، مقابل کوی نصر، خیابان دکتر کاردان، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، سالن آمفی تئاتر مراجعه کنند.