دوره های تدبر در قرآن در دانشگاه تهران برگزار می شود

مجموعه مدارس قرآن و عترت (علیهم السلام) با همکاری اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دوره های تدبر در قرآن را از ۱۵ آبان ۱۳۹۷ برگزار می کند.

هدف از برگزاری این دوره ها، توانمندسازی افراد برای تسلط بر مفاهیم قرآن در جهات ارتقای سطح علمی، طهارتی و تبلیغ آن در سطح بین الملل، معادل یابی و معادل سازی برای واژه ها و اصطلاحات قرآنی به زبان مقصد، انجام پژوهش های علمی-قرآنی، برگزاری همایش و … است.

گفتنی است، افراد مسلط به هر یک از زبان های خارجی (مکالمه یا ترجمه)، دانششجویان یا فارغ التحصیلان رشته زبان شناسی یا رشته های مرتبط می توانند در این دوره های شرکت کنند.

زمان برگزاری دوره ها از ۱۵ آبان، سه شنبه ها از ساعت ۱۳ تا ۱۵ دوره مقدمات تدبر در قرآن و از ساعت ۱۵ تا ۱۷ دوره ساختار وجودی انسان خواهد بود.

علاقه مندان می توانند به نشانی بلوار کشاورز، خیابان ۱۶ آذر، بالاتر از پورسینا، شماره ۲۵، طبقه ۲ مراجعه کنند یا جهت کسب اطلاعات بیشتر از نحوه ثبت نام با شماره ۸۸۹۶۲۷۲۴ تماس بگیرند.