همزمان با روز عصای سفید؛ از ۵ کارمند روشندل دانشگاه تهران تقدیر شد

همزمان با روز عصای سفید در مراسمی به همت شورای صنفی کارکنان دانشگاه تهران، از ۵ روشندل دانشگاه تهران دوشنبه ۲۳ مهر به میزبانی کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران، تقدیر شد.

این مراسم، با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، مسئول بسیج کارکنان، نماینده بنیاد حامیان، رئیس مجمع عمومی شورای صنفی کارکنان دانشگاه تهران و جمعی از همکاران دانشگاهی برگزار شد.

در این مراسم، روشندلان طی سخنانی از حمایت‌های دانشگاه تشکر کردند و مشکلات موجود برای افراد با این محدودیت را برشمردند. از جمله پیشنهادات این بود که در زمان مقاوم‌سازی ساختمان‌ها به مناسب‌سازی آن‌ها برای معلولان و روشندلان نیز توجه شود. همچنین بحث بیمه تکمیلی، آسان‌سازی رفت و آمد و حضور یک مددکار ویژه برای گروه روشندلان دانشگاه از جمله موضوعات مطرح شده در این مراسم بود.

مسئولان حاضر در جلسه، طی سخنانی آمادگی خود را برای حمایت بیشتر و پیگیری مشکلات موجود برای روشندلان دانشگاه تهران اعلام کردند. در انتهای این مراسم توسط شورای صنفی کارکنان، معاونت فرهنگی و معاونت پژوهشی دانشگاه از دکتر میثم خاتمی‌نیا، حیدر طالب‌زاده، محبوبه ایزدی، فرزانه چنگیزی و دکتر فرهاد چنگیزی تقدیر شد.