تشکیل جلسه ستاد برگزاری جشن بیستمین سال تاسیس کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران

جلسه ستاد برگزاری جشن بیستمین سال تاسیس کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران با حضور مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دبیر شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه، دبیران و اعضای کانون های این دانشگاه، یکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

در این جلسه، دکتر محمد علی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ضمن ابراز خرسندی از تشکیل ستاد برگزاری جشن بیستمین سال تاسیس کانون‌های فرهنگی دانشگاه تهران و تاکید بر اهمیت جایگاه و فعالیت‌های کانون‌ها، گفت: ما اعتقاد داریم که کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی، ظرفیتی هستند که به عنوان سرمایه‌های دانشگاه تهران محسوب می شوند. این کانون ها با توجه به تنوعی که دارند می توانند در توسعه فرهنگی دانشگاه به نحو مطلوب کمک کنند و تاثیرگذار باشند.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، تصریح کرد: برگزاری جشن بیستمین سال تشکیل کانون‌های فرهنگی می‌تواند در تقویت جایگاه کانون‌ها و مشارکت دانشجویی در حوزه کانون‌های فرهنگی موثر باشد.

وی ضمن تشکر از احسان محمدی (دبیر دبیران کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه) که پیشنهاد برگزاری این برنامه را ارائه کرد و در ضمن مسئولیت اجرایی دبیر این مراسم را پذیرفت، ابراز امیدواری کرد؛ دانشجویان فعال در کانون‌های فرهنگی با انگیزه و نشاط بالایی که دارند، بتوانند در برگزاری این برنامه موفق باشند.

دکتر زارع چاهوکی، افزود: در حوزه اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ما سعی می‌کنیم تسهیل کننده فعالیت‌های دانشجویی باشیم و برنامه‌ریزی و برگزاری برنامه‌ها توسط دانشجویان صورت می‌گیرد. در جشن بیستمین سال تشکل کانون‌ها نیز تمام امور توسط فعالان کانون های فرهنگی دانشگاه برنامه‌ریزی و انجام خواهد شد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های متعدد دانشگاه، گفت: اگر از ظرفیت‌های دانشگاه به نحو مطلوب استفاده کنیم، می‌تواند در تقویت فعالیت تشکل‌های دانشجویی به ویژه کانون ها موثر باشد. در حوزه کانون ها نیز ظرفیت‌های خوبی در دانشکده/پردیس های دانشگاه وجود دارد که در صورت هم‌افزایی می‌تواند در حوزه توسعه فرهنگی دانشگاه موثر باشد.

مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ادامه، بر ضرورت برنامه‌ریزی برای تشکیل مجامع تخصصی کانون‌های فرهنگی، نهایی کردن طرح رتبه‌بندی کانون‌ها و برنامه‌ریزی برای شرکت در جشنواره رویش تاکید کرد.

وی همچنین به استفاده از ظرفیت های دبیران و اعضای ادواری کانون ها، استفاده از تجارب موفق پیشین، تولید محتوا و حضور فعال در فضای مجازی، پیگیری کارتابل تخصصی برای کانون ها، انتشار ویژه نامه برای جشن و فعالیت های سالانه کانون ها، انتشار نشریه برای هر کانون، انتخابات الکترونیک کانون ها، طراحی برنامه کاربردی کلی کانون ها برای سال تحصیلی از ابتدای سال و … اشاره و تاکید کرد.

پیش از سخنان مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، احسان محمدی دبیر شورای هماهنگی کانون های فرهنگی، اجتماعی، هنری و دینی دانشگاه تهران، ضمن تاکید بر نقش و جایگاه کانون‌های فرهنگی در ترویج تعهد، کارآمدی، خودباوری، خلاقیت، مسئولیت پذیری اجتماعی، نقد و نقدپذیری، پویایی و امید در دانشگاه و جامعه، گفت: ترویج فرهنگ مسئولیت پذیری، اخلاق، همکاری، هم گرایی، وحدت و هم دلی، قانون گرایی، احترام، فهم و درک متقابل، داوطلبی گرایی و … از مهم ترین مسئولیت های اجتماعی نهاد دانشگاه است و کانون ها نماد تعهد به این ارزش ها هستند.