برگزاری جلسه نقد و بررسی نمایش «خدایگان»/ دکتر مجید سرسنگی به دیدن نمایش «خدایگان» نشست

دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، جمعه ۲۰ مهر، به دیدن نمایش «خدایگان» در مرکز تئاتر مولوی، نشست. همچنین جلسه نقد و بررسی نمایش «خدایگان» شنبه ۲۱ مهر، پس از اجرای ویژه هنرمندان تئاتر و سینما در مرکز تئاتر مولوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، شنبه ۲۱ مهر، مرکز تئاتر مولوی با اجرایی ویژه و خارج از برنامه نمایش «خدایگان» میزبان هنرمندان و اهالی تئاتر و سینما و نیز دانش آموختگان و دانشجویان تئاتر بود.

بنا بر این گزارش هنرمندانی چون دکتر ناصر آقایی، دکتر حسین فرخی، جمشید جهانزاده، جواد روشن، دکتر رفیق نصرتی، دکتر پرستو محبی، امین عظیمی، دکتر آزاده گنجه و… در این اجرای ویژه، به دیدن نمایش «خدایگان» نوشته وودی الن و به کارگردانی رحمت امینی، نشستند.

سپس جلسه نقد و بررسی این اثر با حضور دانشجویان و منتقدان و عوامل کار در تئاتر مولوی برگزار شد.

در این جلسه دکتر آزاده گنجه ، امین عظیمی، دکتر محبی و دکتر نصرتی به عنوان منتقد در کنار کارگردان نمایش به نقد این اثر پرداختند.

در ابتدا، امین عظیمی با اشاره به تفکر وودی الن و پرسش های بنیادی او نسبت به هستی و خدا پرداخت و در ادامه مولفه های بنیادی اثر را مورد بررسی قرار داد. از نگاه او متن، مولفه های پست مدرن را درون خود دارد و در اجرا، کارگردان با اینکه نگاه کلاسیک به اثر دارد، مولفه ها در این بستر به چالش کشیده است.

در ادامه دکتر محبی به ویژگی های تئاتر پرداخت و اینکه متن تحت تاثیر زمانه خودش از یک طرف و از سوی دیگر درگیر شوخی های پست مدرنیسم می شود. وی در شیوه اجرایی به ترکیب عناصر روحوضی و تئاتر کمدی پرداخت که در کل اثر، قابل درک بود. سپس دکتر نصرتی نیز در این گفت وگو  اجرای این اثر را سطحی اما موفق دانست و در این مورد بحث کرد که چه اندازه فضای وودی الن در این اجرا سیاست زدایی شده است.

در ادامه نیز دکتر گنجه در این گفت وگو  به عنوان مجری و منتقد در کنار دیگر منتقدان و دکتر امینی به بحث پرداختند. سپس برخی از دانشجویان نظرات خود را در مورد اجرای نمایش بیان کردند و با منتقدان به گفت وگو پرداختند.

علاقه‌مندان برای دیدن نمایش «خدایگان» که هر روز غیر از شنبه ها، ساعت ۲۰ به صحنه می‌رود، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.