اولین جلسه شورای مدیریت انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید برگزار شد

اولین جلسه شورای مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در سال تحصیلی جدید با حضور مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و معاون مشارکت های فرهنگی اجتماعی دانشگاهیان، یکشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۷، تشکیل شد.

در این جلسه بعد از معارفه دبیر دبیران پردیس/دانشکده‌ها، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به دبیران جدید انجمن‌های علمی دانشجویی، در خصوص انتخابات الکترونیک انجمن‌های علمی دانشجویی توضیحاتی را ارائه کرد.

همچنین اولویت‌های فعالیت در حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی در سال تحصیلی جدید برای شورای دبیران انجمن‌ها تشریح شد. دکتر زارع چاهوکی با اشاره به جایگاه و اهمیت انجمن‌های علمی دانشجویی در فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه به نقش تعیین کننده انجمن‌ها در حوزه کارآفرینی و افزایش مهارت‌های تخصصی دانشجویان اشاره کرد.

وی افزود: با رایزنی‌های انجام شده در صدد هستیم از ظرفیت‌های پارک علم و فناوری و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای تقویت فعالیت‌ها در حوزه کارآفرینی و آماده‌سازی دانشجویان برای ورود به کسب و کار استفاده کنیم. در این حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی نقشی تعیین کننده دارند و می‌توانند در حوزه‌های تخصصی گروه‌های آموزشی مربوط فعالیت کنند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی در ادامه اظهار کرد: از اولویت‌های دیگری که انجمن‌های علمی دانشجویی می‌توانند در آن فعالیت کنند، حوزه ارتباط با مدارس و دانش‌آموزان است. برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه مدارس در راستای معرفی رشته‌های تحصیلی دانشگاه تهران و ترویج علم و فناوری می‌تواند توسط انجمن‌های علمی دانشجویی انجام شود.

وی به اهمیت تشکیل انجمن‌های علمی بین رشته‌ای و برگزاری رویدادها در حوزه بین رشته‌ای نیز تاکید کرد و افزود: از طرح‌های ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی که در حوزه ملی یا بین‌المللی با همکاری چندین انجمن علمی دانشجویی رشته‌های مختلف برگزار می‌شود، از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به طور ویژه حمایت خواهد شد.

در ادامه این جلسه، دبیر دبیران انجمن‌های علمی دانشجویی دانشکده/پردیس‌ها به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در حوزه انجمن‌های علمی دانشجویی پرداختند.

گفتنی است، از موضوعات مورد بحث شورای دبیران در جلسه نحوه برگزاری مراسم روز علم بود که مقرر شد این برنامه توسط انجمن های علمی دانشجویی دانشگاه در آبان ماه برنامه‌ریزی و انجام شود.