در شورای فرهنگی دانشگاه تصویب شد؛ تشکیل ستاد بزرگداشت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی در دانشگاه تهران

شورای فرهنگی دانشگاه تهران با حضور دکتر نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران و رئیس این شورا و دیگر اعضاء شورای فرهنگی، دوشنبه، ۹ مهر، تشکیل جلسه داد.

در ابتدای این جلسه دکتر نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، ضمن تبریک آغاز سال جدید تحصیلی، خرسندی خود را از شروع به موقع کلاس های دانشگاه و به ویژه حضور نودانشجویان در اولین روز تقویم دانشگاهی، در دانشگاه تهران ابراز کرد.

دکتر نیلی احمدآبادی در ادامه سخنان خود به برگزاری شایسته مراسم نودانشجویان سال ۱۳۹۷ دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: خدای بزرگ را شاکریم که امسال آیین نودانشجویان هم از نظر شکل و هم از نظر محتوا باشکوه و ارزنده برگزار شد.

وی افزود: با توجه به همزمانی این آیین با ایام شهادت امام حسین (ع) و هفته دفاع مقدس، برنامه ها به گونه ای طراحی شده بود که هم واجد شور و نشاط آغاز سال تحصیلی باشد و هم نسبت به ایام عزاداری محرم و هفته دفاع مقدس احترام نشان دهد. رئیس دانشگاه تهران، ضمن تشکر از کلیه دست اندرکاران برگزاری این مراسم، به ویژه مدیران و همکاران معاونت فرهنگی دانشگاه، اظهار امیدواری کرد که این آیین در سال های آینده نیز با شور و ارزندگی بیشتری برگزار شود.

پس از سخنان رئیس دانشگاه تهران، شورا وارد دستور شد و موضوع تشکیل ستاد بزرگداشت ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی را در دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار داد. اعضای شورا ضمن تأکید بر اهمیت این موضوع مقرر کردند معاونت فرهنگی دانشگاه پیشنهاد خود را برای تشکیل این ستاد و فعالیت های آن در جلسه آینده ارائه کند.

در این جلسه همچنین مراسم تودیع و معارفه مسئولان سابق و حاضر بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد. در این بخش، رئیس و اعضای شورای فرهنگی دانشگاه از خدمات امین اقرلو، مسئول پیشین بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیر کرده و برای مهدی بختیاری زاده مسئول فعلی این تشکل آرزوی موفقیت کردند. همچنین از سوی معاون فرهنگی دانشگاه لوح تقدیر و هدایایی به مسئول پیشین بسیج دانشجویی دانشگاه تقدیم شد.