نشست هم اندیشی مدیرکل فرهنگی واجتماعی دانشگاه با دبیران کانون های فرهنگی و هنری برگزار شد.

k2

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگی واجتماعی ، نشست هم اندیشی مدیرکل فرهنگی واجتماعی دانشگاه   با دبیران کانون های فرهنگی و هنری برگزار شد.در این نشست که به میزبانی اداره کل فرهنگی وبا حضور مدیرکل فرهنگی،معاون مشارکت های فرهنگی واجتماعی اداره کل،کارشناس کانون ها و دبیران کانون های فرهنگی باشگاه دانشجویان در تاریخ چهارشنبه ۱۲ آبان ماه در دفتر اداره کل فرهنگی برگزار شد، دبیران کانون های فرهنگی به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص فعالیت های فرهنگی دانشگاه پرداختند.
در این جلسه که مقرر گردید به صورت هفتگی و با حضور مدیرکل برگزار شود، دبیران کانون های امداد دانشجویی امام علی (ع)، هنرهای تجسمی، گردشگری، نمایش، خیرین و واقفین، محیط زیست، موسیقی، کارآفرینی و ادبی به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداخته و برنامه های آتی خود را برای اجرا ارائه نمودند. سپس مهندس عسگری در سخنرانی با اظهار امیدواری نسبت به توسعه فعالیت های فرهنگی و اجتماعی اظهار داشت اداره کل فرهنگی و اجتماعی پس از برگزاری موفق آیین نودانشجویان، نمایشگاه مهر و سایر برنامه های متمرکز دانشگاه اکنون آمادگی دارد تا با استفاده از ظرفیت فعالان فرهنگی و دانشجویی، برنامه های مطلوب دانشجویان را برنامه ریزی و اجرا نماید. وی افزود جلسه آتی هم اندیشی را با حضور معاون محترم فرهنگی برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است حمایت مالی از طرح های پیشنهادی کانون ها، تسهیل فضای فعالیت در پردیس ها و دانشکده ها و شفافیت در برنامه ها از درخواست های دبیران کانون های فرهنگی و هنری باشگاه دانشجویان بود.