آگهی مزایده در باغ موزه نگارستان؛ واگذاری فروشگاه محصولات فرهنگی و هنری و محل برگزاری کارگاه‌های هنری

اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نظر دارد چهار اتاق، یک راهرو مستقل از مجموعه باغ‌موزه نگارستان را برای بهره‌برداری به ‌صورت «فروشگاه محصولات فرهنگی و هنری و محل برگزاری کارگاه‌های هنری» به صورت اجاره به مدت یک سال از طریق مزایده واگذار نماید.

مقتضی است در صورت تمایل به شرکت در مزایده از تاریخ ۱۳۹۷/۶/۳۱ لغایت ۱۳۹۷/۷/۴ در وقت اداری (از ساعت ۸.۳۰ لغایت ۱۵) برای آگاهی از جزئیات و دریافت اسناد و فرم‌های مزایده به آدرس میدان انقلاب، سازمان مرکزی دانشگاه – اداره اموال مراجعه و برای بازدید از محل مزایده به میدان بهارستان، خیابان دانشسرا، کوچه شریعتمدار رفیع، روبروی خیابان گودرزی، باغ موزه نگارستان دانشگاه تهران مراجعه و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های اداره اموال دانشگاه ۶۱۱۱۳۲۷۲  و  ۳۳۱۱۹۵۸۶ تماس حاصل نمایند.