توسط کانون جهادی السابقون باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران صورت گرفت؛ ارسال ۷۰۰ بسته لوازم تحریر برای کودکان سیستان و بلوچستان

کانون جهادی السابقون باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران (گروه جهادی السابقون) با پویش مردمی «ارمغان مهر» برای سال تحصیلی ۹۷-۹۸ ، موفق به تهیه لوازم التحریر برای تعداد ۷۰۰  دانش آموز پایه اول تا ششم دبستان شد.

این بسته ها برای دانش آموزان یکی از مناطق کم برخوردار تحت پوشش گروه، در شهرستان مهرستان از توابع استان سیستان و بلوچستان تهیه شده و توسط نیروهای گروه به منطقه فرستاده شد.

این بسته ها هر ساله به سبب ایجاد انگیزه تحصیل به دانش آموزان مناطق تحت پوشش گروه اهدا می شود و امید است که موجب تلاش و سعی بیشتر فرزندان عزیز ایرانمان باشد.

کانون جهادی السابقون باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران متشکل از دانشجویان دانشگاه های مطرح تهران و  خیرینی است که رسالت توسعه از طریق آموزش برای خود تعریف کرده اند. این گروه در مناطق محروم کشور – به خصوص سیستان و بلوچستان-  به فعالیت آموزشی می پردازد‪.

اعضای گروه جهادی السابقون، سه شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۷، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران این بسته ها را جمع آوری و به منطقه ارسال کردند.