اطلاعیه نحوه شرکت نودانشجویان در آیین ورودی سال ۱۳۹۷ دانشگاه تهران

ضمن عرض تبریک برای ورود به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی کشور به شما دانشجویان عزیز؛

اطلاعات مراسم آیین ورودی دانشگاه تهران، ویژه پذیرفته شدگان ورودی سال ۹۷ به شرح زیر است:

۱_زمان و مکان برنامه: این مراسم شنبه ۳۱ شهریور در استادیوم ورزشی دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی واقع در خیابان کارگر شمالی، برگزار خواهد شد.

۲_ساعت پذیرش: از ساعت ۷ صبح و شروع مراسم از ساعت ۸:۳۰ صبح خواهد بود و این آیین تا ساعت ۱۰ به پایان خواهد رسید. بعد از اتمام آیین، نودانشجویان به دانشکده / پردیس‌های دانشگاه منتقل خواهند شد تا مطابق برنامه اعلامی از سوی آموزش دانشگاه ثبت‌نام حضوری را انجام دهند.

۳_نقشه محل برگزاری مراسم، شامل محل ورود و خروج، پارکینگ ها و محل پذیرش در تصویر زیر قابل مشاهده است.

برای رفاه حال نودانشجویان و خانواده آنان تعداد محدودی پارکینگ در انتهای خیابان شهید محمد فرشی مقدم (شانزدهم) – خیابان فجر ۱ در نظر گرفته شده است.

۴_برای اطلاع از جزئیات و محل برگزاری همایش خانه و دانشگاه ویژه خانواده نودانشجویان به تصویر زیر توجه کنید.

۵_سرویس های اتوبوس برای حضور خانواده های محترم در محل برگزاری نشست ها، همزمان با مراسم آیین ورودی و انتقال دانشجویان به پردیس ها و دانشکده ها برای ثبت نام حضوری پس از برگزاری مراسم، فراهم خواهد بود.

4 دیدگاه