اجرای ویژه نمایش «بیوه های غمگین سالار جنگ» در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی

نمایش «بیوه های غمگین سالار جنگ»، محصول تلاش هنرجویان نوجوان مدرسه سینما تئاتر هنر هفتم در اجرایی ویژه، شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷، در مرکز تئاتر مولوی روی صحنه می رود.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، نمایش «بیوه های غمگین سالار جنگ»، به نویسندگی محمدامیر یاراحمدی و کارگردانی فاطمه شاه پسند و غزاله صرفی، شنبه ۱۷ شهریور، ساعت ۱۸ و ۲۰:۳۰ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی روی صحنه خواهد رفت.

در نمایش «بیوه های غمگین سالار جنگ» (گروه اول به ترتیب ورود به صحنه) شایلین صمدی، زهرا سپندار، مهرانا فیروزی، سودا بیغال، محمدرضا صادقی و محمدرضا شهبازی و (گروه دوم به ترتیب ورود به صحنه) آنوشا مصباحی، دیبا احتشامی، آوین بندی، پری‌ماه رضایی، امیرعباس هژبرالساداتی، آرتین کفائی به ایفای نقش می پردازند.

گفتنی است، این نمایش محصول کار کارگاهی آموزشی به سرپرستی شهاب الدین حسین پور بوده و مدرسه سینما تئاتر هنر هفتم تهیه کنندگی این نمایش را برعهده دارد.

علاقه‪مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «بیوه های غمگین سالار جنگ»  که تنها شنبه ۱۷ شهریور، ساعت ۱۸ و ۲۰:۳۰ دو اجرای ویژه خواهد داشت به مرکز تئاتر مولوی به نشانی خیابان ۱۶ آذر، شماره ۱۶، جنب باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران مراجعه کنند.