ستاد برگزاری آیین ورودی نودانشجویان سال ۹۷ دانشگاه تهران تشکیل شد

ستاد برگزاری آیین ورودی نودانشجویان سال ۹۷ دانشگاه تهران با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی و اجتماعی و رئیس این ستاد، سه شنبه ۱۳ شهریور در تالار امیرکبیر تشکیل جلسه داد.

این جلسه با حضور دکتر محمدعلی شریفی مدیرکل خدمات آموزشی، دکتر مهدی قاسمیه مدیر کل طرح های عمرانی و پشتیبانی، دکتر اسماعیل سلیمانی مدیر کل حراست، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی، دکتر محمدرضا تقی دخت معاون اجرایی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی، دکتر سید امید فاطمی رئیس مرکز آموزش های الکترونیکی دانشگاه تهران، دکتر جلیل حیدری معاون پشتیبانی خدمات مرکر فناوری اطلاعات و فضای مجازی و جمعی دیگر از اعضای ستاد برگزاری آیین ورودی نودانشجویان سال ۹۷ دانشگاه تهران، برگزار شد.

در این جلسه، برنامه آیین نودانشجویان و برنامه‌های ویژه والدین نودانشجویان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. همچنین بحث مکان برگزاری همایش والدین نودانشجویان و محتوای آن، جانمایی پارکینگ و حمل و نقل، اطلاع‌رسانی و … نیز طرح و بررسی شد.

گفتنی است، آیین ورودی نودانشجویان سال ۹۷ دانشگاه تهران با حضور رئیس دانشگاه تهران و جمعی از مسئولان کشور، شنبه ۳۱ شهریور برگزار خواهد شد.