روزهای شلوغ تئاتر مولوی در شهریور داغ تهران/ همکاری بیش از ۸۰ دانشجو در ۵ نمایش دانشگاهی

استقبال از ۵ نمایش روی صحنه در مرکز تئاتر مولوی ادامه دارد؛ با پایان هفته دوم اجراهای شهریور، نمایش های «از خط زرد فاصله بگیرید» اثر تحسین شده بیست و یکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی به کارگردانی رضا رشادت از دانشگاه تهران، «فرایند» اثر برگزیده جشنواره بیست و یکم به کارگردانی علی کرسی زر از دانشگاه سوره، «ال اس دی» به کارگردانی پویا عربگری از دانشگاه هنر و معماری، «ادیپ افغانی» به کارگردانی مجتبا جدی از دانشگاه میراث فرهنگی و «راندوو» به کارگردانی وحید منتظری از دانشجویان پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران مورد استقبال تماشاگران قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، ۵ نمایش مذکور، میزبان هنرمندان و بزرگانی چون امیررضا کوهستانی، لوریس چکناوریان، دکتر محمدرضا خاکی، نوید محمدزاده، سروش صحت، پگاه آهنگرانی، مصطفی زمانی، افشین هاشمی، دکتر فریندخت زاهدی، دکتر اردوان اصلانی، اشکان خیل نژاد، یوسف باپیری، رفیق نصرتی، محمد مساوات، آزاده شاهمیری، محمدرضا علی اکبری، بهرنگ توفیقی، شهروز دل افکار، افروز فروزند، حسین کیانی، محمدرضا فرزاد، پیمان هوشمندزاده، مارال فرجاد، اصغر نوری، مهدی یزدانی خرم، فرزین محدث، نوید محمودی، فرهاد فزونی، حسن پارسایی، احسان عبدی پور و … بودند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن آثار مرکز تئاتر مولوی که هر روز غیر از شنبه‌ها به صحنه می‌روند، به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به نشانی خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند. (جهت اطلاع از زمان دقیق برنامه ها به سایت مرکز تئاتر مولوی به نشانی www.molavitheater.ir ، سایت تیوال به نشانیwww.tiwall.com  و یا صفحه اینستاگرام تئاتر مولوی مراجعه کنید.)

گفتنی است، تمامی دانشجویان دانشگاه تهران می توانند از تخفیف ویژه ۶۰ درصدی برای تماشای آثار مرکز تئاتر مولوی بهره مند شوند.