جلسه تودیع و معارفه مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد

جلسه تودیع و معارفه مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با حضور دکتر مجید سرسنگی، دکتر محمد علی زارع چاهوکی، علی حبیب الهی و جمعی از همکاران این معاونت، یکشنبه ۴ شهریور در تالار امیرکبیر برگزار شد.

در این جلسه، از خدمات سید ابراهیم پناه‌خواه، رئیس پیشین حسابداری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تقدیر شد و نرجس قاضی‌مرادی به عنوان رئیس جدید حسابداری معاونت معرفی شد.

همچنین، از خدمات محمد جواد جامه بزرگی، رئیس پیشین اداره تشکل‌های اسلامی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران قدردانی و جلال محمودی اخضر به عنوان رئیس جدید اداره تشکل‌های اسلامی این معاونت معرفی شد.

در ادامه این جلسه، از خدمات دکتر امیرحسین حریری مدیر مرکز تئاتر مولوی در زمان تصدی سرپرستی معاونت موزه‌ها تقدیر و مهندس محسن نقیلو به عنوان رئیس اداره موزه‌های عمومی و اماکن تاریخی این معاونت، معرفی شد.

همچنین در این مراسم از فرین حسین روحانیان، مسئول ارتباطات معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به خاطر کسب مقام برگزیده در سطح دانشگاه تهران و وزارت علوم تحقیقات و فناوری تقدیر شد.