«ادیپ افغانی»، «راندوو» و «ال اس دی» در مرکز تئاتر مولوی آغاز به کار کردند

در هفته گذشته افتتاح ۳ اثر دانشگاهی در مرکز تئاتر مولوی با استقبال هنرمندان تئاتر و سینما روبه‌رو شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۷، نمایش‌های «ادیپ افغانی» و «راندوو» و چهارشنبه، ۳۱ مرداد، نمایش «ال اس دی» با حضور هنرمندان، اساتید و دانشجویان تئاتر اجرای عمومی خود را آغاز کردند.

نمایش «ادیپ افغانی» به نویسندگی احمد مهرانفر و کارگردانی مجتبی جدی از سه شنبه ۳۰ مرداد تا ۲۰ شهریور ساعت ۱۸ و نمایش «راندوو» به نویسندگی و کارگردانی وحید منتظری از ۳۰ مرداد تا ۲۳ شهریور ساعت ۲۰ و همچنین نمایش «ال اس دی» به نویسندگی سیاوش حیدری و کارگردانی پویا عربگری از ۳۱ مرداد تا ۲۳ شهریور ساعت ۱۷ در مرکز تئاتر مولوی به روی صحنه خواهند رفت.

گفتنی است، در نمایش «ادیپ افغانی» مجتبی پیرزاده و پریسا هاشم پور به ایفای نقش می پردازند و همچنین احمد مهرانفر، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، علاوه بر نویسندگی، تهیه کنندگی این نمایش را نیز برعهده دارد.

همچنین در نمایش «راندوو» آبان حسین آبادى، فاطیما بهارمست، شهاب مهربان، على نورانی بازی می کنند.

علاوه بر این، در نمایش «ال اس دی» که برنده تندیس بهترین متن و بازیگری و تقدیر کارگردانی از نهمین جشنواره مونولوگ دانشگاه هنر و نیز برنده تندیس بخش مرور بیست و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی است، پویا عربگری به ایفای نقش می پردازد.

علاقه‌مندان برای دیدن نمایش‌های «ال اس دی»، «ادیپ افغانی» و «راندوو» که تا ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ هر روز غیر از شنبه‌ها به ترتیب در ساعت‌های ۱۷، ۱۸و ۲۰ به صحنه می‌روند، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به آدرس خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.