اهمیت سفر و آشنایی با میراث طبیعی و فرهنگی برای دانشگاهیان

سفر و آشنایی با میراث فرهنگی برای دانشگاهیان از اهمیت ویژه ای برخوردار است از این رو با هدف برگزاری اردوهای دانشجویی و آشنایی دانشگاهیان با میراث طبیعی و فرهنگی ایران زمین که نقش مهمی در ایجاد نشاط و تقویت هویت ملی در بین دانشجویان دارد، کانون‌های گردشگری دانشجویی در واحدهای مختلف دانشگاه زیر نظر معاونت فرهنگی و اجتماعی فعالیت می‌کنند.

یکی از فعال‌ترین این کانون‌ها، کانون گردشگری باشگاه دانشجویان است. این کانون دارای بیش از ۲۰۰۰ عضو است. رویکرد اصلی این کانون فرهنگ‌سازی در خصوص گردشگری مسئولانه، برگزاری اردوهای متنوع و ارزان و مهارت‌آموزی در حوزه گردشگری است. این کانون از ابتدای سال ۱۳۹۷ تاکنون برای بیش از ۱۰۰۰ تن از دانشگاهیان و خانواده‌هایشان سفرهای متنوع علمی، زیارتی، فرهنگی و تفریحی برنامه‌ریزی و اجرا کرده است.

همچنین این کانون در راستای ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان رشته‌های گردشگری، زبان‌های خارجی، تاریخ، معماری، هنر، ادبیات و سایررشته‌های مرتبط، با همکاری برترین مؤسسه آموزش گردشگری کشور (آوای جلب سیاحان) در حال برگزاری دوره آموزشی جامع راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی است. این دوره با استقبال بسیار خوب دانشگاهیان مواجه شده و ۱۱۰ تن در این دوره شرکت کرده‌اند. عمده‌ترین برنامه‌های آتی کانون عبارتند از:

– تمرکز بر کارآفرینی و مهارت‌آموزی در حوزه گردشگری؛

– تنوع‌بخشی به برنامه‌های آموزشی مرتبط با صنعت گردشگری؛

– برنامه‌ریزی و اجرای تورهای بازدید دانش‌آموزان از دانشگاه تهران؛

– برگزاری اردوهای متنوع برای دانشجویان خوابگاهی؛

– برگزاری بازدید گروهی دانشگاهیان خارجی از جاذبه‌های علمی، فرهنگی و تاریخی ایران در رویدادهای بین‌المللی؛

– ارائه بسته‌های متنوع سفر ویژه دانشگاهیان؛

گزارش کامل فعالیت‌های کانون گردشگری باشگاه دانشجویان در چهار ماهه اول سال جاری از لینک زیر قابل دسترس است:

گزارش عملکرد کانون گردشگری باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران