کارگاه رزومه‌نویسی و آمادگی مصاحبه استخدامی در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود

کارگاه رزومه‌نویسی و آمادگی مصاحبه استخدامی با عنوان رازهای استخدام توسط کانون کارآفرینی باشگاه دانشجویان، دوشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ از ساعت ۱۵ تا ۱۹ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این کارگاه به همت کانون کارآفرینی باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

در معرفی این کارگاه آمده است: یکی از دغدغه‌های اصلی اکثر افرادی که در شرف فارغ التحصیلی هستند مسئله اشتغال و استخدام است. هر چند در نگاه اول به نظر می‌رسد آمار بیکاری از کمبود فرصت‌های شغلی ناشی شده، اما با بررسی دقیق‌تر و نشستن پای صحبت مدیران منابع انسانی سازمان‌های بزرگ ایرانی، پی می‌بریم آنچه امروز بازار کار ما شدیدا تحت تاثیر خود قرار داده کمبود نیروی انسانی با کیفیت و با مهارت است. مهارت‌هایی که امروز معیار استخدام سازمان‌های برتر است با سال‌های گذشته تفاوت قابل ملاحظه‌ای کرده اما متاسفانه مدل ذهنی جویندگان کار تغییر نکرده است و این منجر شده تا از به دست آوردن موقعیت‌های مناسب و ایده آل شغلی باز بمانند.

در این کارگاه ضمن روشن کردن معیارهای استخدام مجموعه‌ها و سازمان‌های برتر، مهارت‌هایی که کارجویان باید خود را به آن مجهز کنند را مرور می‌کنیم.

همچنین، برای افرادی که مصاحبه شغلی در پیش دارند نیز نکات و الزامات حضور موفق در جلسه را ذکر می‌کنیم تا شانس موفقیت خود را به حداکثر برسانند؛ مواردی چون: زبان بدن مناسب، نوشتن رزومه استاندارد، شیوه پرزنت درست و …

سرفصل‌های کارگاه شامل روند‌های جدید در بازار کار ایران و آشنایی با سلایق کارفرمایان، انتخاب درست سازمان‌های مناسب شما جهت همکاری، کسب تسلط بر سئوالات رایج در جلسه مصاحبه استخدامی، چگونه نسبت به سایر کارجویان متمایز ظاهر شویم؟، چگونه یک پرزنت حرفه‌ای و متمایز از خود داشته باشیم؟، زبان بدن و پوشش مناسب در جلسه مصاحبه شغلی و آشنایی با ساختار رزومه استاندارد و بررسی اشتباهات رایج در رزومه‌نویسی خواهد بود.

علاقه‌مندان اعم از دانشجویان و دانش‌آموختگان متقاضی ورود به بازار کار، کسانی که در دو راهی کارمندی یا کارآفرینی قرار گرفتند، افرادی که قصد دارند برای آینده شغلی و درآمدی خود برنامه دقیقی تدوین کنند، افرادی که در انتخاب شغل مناسب خود تردید دارند و افرادی که به دنبال استخدام در یک سازمان جدید با مزایای بهتر هستند، می‌توانند در این کارگاه شرکت کنند.

این کارگاه توسط سارا نظری، دانش آموخته MBA دانشگاه تهران، مدرس و مشاور در حوزه منابع انسانی، ارائه خواهد شد.

برای ثبت نام و اطلاعات تکمیلی می‌توانید به نشانی زیر مراجعه کنید.