«ادیپ افغانی» در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی به روی صحنه می رود

نمایش «ادیپ افغانی» به نویسندگی احمد مهرانفر و کارگردانی مجتبا جدی از سه شنبه ۳۰ مرداد تا ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ساعت ۱۸ در سالن اصلی مرکز تئاتر مولوی به روی صحنه خواهد رفت.

به گزارش روابط عمومی مرکز تئاتر مولوی، در نمایش «ادیپ افغانی» مجتبی پیرزاده و پریسا هاشم‌پور به ایفای نقش می‌پردازند.

احمد مهرانفر، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، علاوه بر نویسندگی، تهیه کنندگی این نمایش را نیز برعهده دارد.

این نمایش، درباره زنی است که سه شب است خواب می‌بیند شوهرش او را می‌کشد، همسرش اما ۱۵ سال است که خواب ندیده؛ او متوجه می‌شود آخرین خوابش که پانزده سال پیش دیده است، شباهت عجیبی با خواب‌های زن دارد…

گفتنی است در این اثر، الهه فرازمند (مشاور کارگردانی)، ابوالفضل سلحشور (دستیار کارگردان) مجتبی جدی (طراح صحنه و لباس و سرپرست گروه کارگردانی)، و سید محمد مساوات و وحید رزاقی (گرافیک) نیز  همکاری می‌کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای دیدن نمایش «ادیپ افغانی» که تا ۲۰ شهریور هر روز غیر از شنبه‌ها، ساعت ۱۸ به صحنه می‌رود، می‌توانند به مرکز تئاتر مولوی دانشگاه تهران به آدرس خیابان انقلاب، خیابان ۱۶ آذر، جنب باشگاه دانشجویان، مرکز تئاتر مولوی مراجعه کنند.