جلسه شورای سیاستگذاری آیین نودانشجویان سال ۱۳۹۷ دانشگاه تهران برگزار شد

جلسه شورای سیاستگذاری آیین نودانشجویان سال ۱۳۹۷ با حضور اعضای این شورا و در حضور دکتر نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، دوشنبه ۲۲ مرداد، برگزار شد.

دکتر نیلی احمدآبادی، در این جلسه بر لزوم آمادگی تمامی واحدهای دانشگاه برای برگزاری آیین نودانشجویان تاکید کرد و گفت: باید به گونه‌ای عمل شود که دانشجویان عزیزی که برای اولین بار به دانشگاه وارد می‌شوند، خاطره‌ای خوش و لذت‌بخش از این حضور را در ذهن خود ثبت کنند و این خاطره خوب در تمامی عمر با آن‌ها باقی بماند.

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به هم‌زمانی این آیین با مراحل ثبت نام نودانشجویان، افزود: امیدوارم با نظمی که همه ساله مورد توجه بوده، امسال نیز کمترین دغدغه برای نودانشجویان و خانواده‌های محترم آن‌ها به وجود آید و خصوصا بتوانیم نگرانی‌های این عزیزان را از مراحل مختلف اداری روز اول، به حداقل برسانیم.

دکتر نیلی احمدآبادی بر اهمیت حضور به موقع نودانشجویان در کلاس‌های درس تاکید کرد و افزود: همه اقدامات باید در راستای آن باشد که نودانشجویان‌ در زمان مقرر در کلاس‌های درس خود حاضر شده و کار آموزش آنان آغاز شود.

وی در خاتمه سخنان خود از تلاش‌های بخش‌های مختلف دانشگاه برای برپایی شایسته این مراسم قدردانی کرد.

پیش از سخنان رئیس دانشگاه، دکتر مجید سرسنگی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و رئیس ستاد برگزاری آیین نودانشجویان دانشگاه، گزارشی از روند اقدامات انجام شده برای برگزاری این مراسم ارائه کرد و در ادامه اعضای این شورا نقطه نظرات خود را درباره وجوهات مختلف این مراسم عنوان کردند.

گفتنی است، آیین نودانشجویان دانشگاه تهران همه ساله با حضور دانشجویان جدیدالورود دوره کارشناسی به صورت متمرکز در این دانشگاه برگزار می‌شود. در این مراسم همچنین از دانشجویان رتبه برتر آزمون سراسری پذیرفته شده در دانشگاه تهران تقدیر به عمل می‌آید.